Bijlstraat 18, 1777 GG Hippolytushoef
0653182424
info@webtekststudio.nl

Het bijzondere logo van WebTekstStudio

Het bijzondere logo van WebTekstStudio

WebTekstStudio

Herkenbaarheid is belangrijk voor ieder bedrijf. Of je nu een kleine zelfstandige bent of een grote ondernemer, je wilt dat mensen je logo altijd en overal direct herkennen. Dus, toen ik begon met WebTekstStudio, was het direct duidelijk dat er een mooi logo moest komen. Maar hoe pak je zoiets aan? Het logo moet bij mij, Marleen, passen, maar ook bij WebTekstStudio. Het was dus belangrijk dat ik iemand vond om het logo te ontwerpen. Iemand die mij kent. En dat is gelukt!

De totstandkoming van het logo van WebTekstStudio

Om aan een mooi logo te komen ben ik gaan bellen. Mijn oom, Ben van Haastrecht, wilde wel een poging wagen om een logo te ontwerpen voor WebTekstStudio. Dat vond ik fijn, want wie kent je nu beter dan je eigen familie? Na een aantal opzetjes en wat heen-en-weer gemail is het uiteindelijk bovenstaand logo geworden. Ik ben er erg blij mee. Zeker omdat het logo het hele verhaal van WebTekstStudio én van mij vertelt.

Het verhaal achter het logo van WebTekstStudio

Natuurlijk komt de naam WebTekstStudio zeer prominent naar voren in dit logo. Maar er is nog meer te zien. Wat denk je van de kleur? Ik heb gekozen voor paars omdat dat bij mij past. Het is een kleur waar ik vrolijk van word. Daarbij is het een “neutrale” kleur: niet te vrouwelijk en niet te mannelijk. Dan de drie pijlen. “The only way is up”. Dat moge duidelijk zijn. Na een zware periode mag ik nu gaan doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. En als toetje het meest bijzondere onderdeel van het logo: de “A” op de achtergrond. Deze A staat voor Arie van Haastrecht, mijn overleden vader. Hij is altijd in de achtergrond aanwezig. En daarbij was hij ook nog eens letterzetter van origine.

WebTekstStudio staat voor je klaar

Natuurlijk is het logo niet het meest belangrijke onderdeel van een eigen bedrijf. Toch is een logo voor de herkenbaarheid heel belangrijk, zeker nu je het verhaal erachter kent. Je kunt je voorstellen hoeveel zin ik heb om nieuwe opdrachten aan te nemen en lekker aan het werk te gaan. Het is gemakkelijk om contact met mij op te nemen, je kunt me bellen, appen, mailen en ook een contactformulier invullen. Zo kunnen we gemakkelijk en met korte lijnen contact hebben over de mogelijkheden die ik jou te bieden heb. Heb je vragen over WebTekstStudio en wat ik voor jou kan betekenen? Dan hoor ik heel graag van je!